Ruccolasallad med parmaskinka

Serverar: 3 portioner

Tid: 10 minuter

En alldeles utmärkt lätt förrätt

Ingredienser

  • 100 g Ruccolasallad
  • 9 st Parmaskinka(alt lufttorkad skinka) rullade
  • ca 100 g Soltorkade tomater
  • en näve pinjenötter
  • Parmesanost
  • Instruktioner

    1. Gör tre färdiga fat där du först har fördelat ruccolasalladen som "grund". Rulla parmaskinkan och lägg 3 stycken på varje tallrik på ett smakfullt sätt. Tillsätt soltorkade tomater, pinjenötter och strö riven parmesanost över efter tycke och smak.
    2. Ringla över olja och balsamvinäger om så önskas.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    markus 2 februari 2008

    Ringla lite balsamicoreduktion och olivolja över för en smakhöjare och dekoration

    margot5405 3 april 2012

    Jätte god förrätt. Utmärkt med lite olja och balsamvinäger som pricken över i:et.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben