Rysk Crabsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Denna sallad funkar suveränt som förrätt. Jag brukar ha den till vår kräftskiva. Detta recept har jag fått av en rysk släkting till mig.

Ingredienser

  • 2 dl ris
  • 1 förp frysta crabsticks
  • 2 hårdkokta ägg
  • Gräslök
  • 1 liten rödlök
  • Persilja
  • Dill
  • ½ gurka
  • 3 msk crème fraiche
  • 3 msk lätt majonnäs
  • Garnering
  • Gravad lax
  • 1 hårdkokt ägg
  • Rom
  • Instruktioner

    1. Koka riset. Koka Äggen. Hacka crabsticks och gurkan i bitar. Hacka lite persilja, gräslök, dill och rödlök. Blanda allt i en bunke med crème fraichen och majonnäsen.
    2. Lägg upp som en limpa på ett uppläggningsfat, garnera med laxrosor, äggskivor och rom.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben