Rysk köttfärspanna

Serverar: 4 portioner

Rysk köttfärspanna

Ingredienser

  • 300 g älgfärs eller nötfärs
  • 2 gula lökar
  • 1 ½ msk margarin
  • 2 msk Touch of taste viltfond med kantarell
  • 1 krm mellanmalen svartpeppar
  • 1 krm torkad timjan
  • 1 msk kinesisk soja
  • Salt
  • ½ dl finhackad ättiksgurka
  • 2 dl finhackade inlagda rödbetor
  • Gräddfil
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Stek köttfärsen i margarin på medelstark värme och rör den jämnt grynig. Lägg i löken och låt den fräsa med en stund. Blanda ner viltfond med kantarell.
    2. Smaksätt med peppar, timjan och soja. Smaka av med salt. Lägg ättikshacket i mitten över färsen och sedan rödbetshacket runt om.
    3. Hetta upp rätten försiktigt. Serveras med kokt potatis, gräddfil och en fräsch sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben