Rysk laxsoppa

Serverar: 4 portioner

Med kapris och citron.

Ingredienser

  • 400 g Findus laxfilé, tärnad
  • 1 rödlök, skivad
  • 1 klyfta vitlök, skivad
  • 8 dl touch of taste fiskfond, blandad
  • 2 dl rödbetor, skivade
  • 100 g vitkol, finstrimlad
  • 1 dl gröna oliver
  • 2-3 msk Fontana cocktailkapris
  • 1 citron, pressad
  • Instruktioner

    1. Hetta upp lite olja i en kastrull, fras lök och vitlök, slå på fond och låt koka upp. Tillsätt rödbetor, vitkål,oliver och kapris, sjud i 10 minuter. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Lägg i laxtärningarna och låt koka upp, ta från värmen och servera direkt med tillbehör.
    2. Tillbehör: 4 bitar Pågens rågform 3-4 msk turkisk yoghurt Svartpeppar

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    2-4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben