Rysk Löksallad
God till fisk och kycklingrätter.
Ingredienser
2 stora gula lökar, skivade
2 apelsiner, skurna i hinnfria fileér
1/2 gurka, skalad och skivad
1 msk citronsaft
2 msk apelsinsaft
4 msk olivolja
0,5 tsk rosmarin
1/4 tsk salt
1/4 tsk svartpeppar
1 hårdkokt, hackat ägg
Instruktioner
Blanda alla ingredienser i en skål.
Låt stå i kylen 30 min.
Lägg upp salladen på ett fat täckt med sallads eller kålblad
Liknande recept
Rysk pytt i panna
4.7
40 min
4
2
Rysk Rödbetssoppa Borsjtj
3
25 min
4
1
Rysk banantårta
5
1 h
10
2
Rysk salladstårta
5
2 h
6
Rysk pannkakstårta
5
Rysk köttfärspanna
4
4
Rysk grädde med hallonsås
5
4
Rysk omelett
4
Rysk kall rödbetssoppa - Svekoljnik
4.5
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!