Saffranskyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Så enkel, så god. Ibland lägger jag till röd paprika i stället för fänkål.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör
  • 4 salladslökar
  • 1 fänkål
  • 2 dl crème fraiche gourmet saffran och tomat
  • 1 dl torrt vitt vin
  • Färska örter
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem runtom i smör i en stekpanna.
    2. Skär salladslöken och fänkålen i bitar. Fräs smör i en gryta, rör ner créme fraiche och vin. Lägg ner kycklingen i såsen.
    3. Låt allt sjuda på svag värme under lock i ca 10 minuter. Strö över färska örter vid serveringen. Gott med klyftpotatis till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben