Saffransrisotto med räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Recept utklipp från okänd tidning.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 2 dl avoriris
  • 1 krm svartpeppar
  • Saffran efter smak
  • ½ grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • 2 msk riven parmesanost
  • 150 g räkor
  • Instruktioner

    Hacka och fräs löken i smör i en tjockbottnad gryta eller gjutjärnsgryta. Tillsätt ris och kryddor. Häll på buljong och vin låt koka på svag värme under lock i ca 20 minuter. Rör ner ost och räkor. Servera gärna med en tomatsallad och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben