Sallad

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 10 minuter

En underbart god salla för de som gillar det lite starkare köket, passar utmärkt till det mesta, speciellt köttfärssåser och pajer

Ingredienser

  • 1 huvud isbergssallad
  • ättika
  • olja
  • salt
  • svartpeppar
  • lök
  • ev. maggie (tyskt soya)
  • Instruktioner

    Skär salladen fint i strimlor, ringla över ca 2msk olja några nypor salt och svartpeppar. Ta korken till ättikan och häll upp 1kork och häll i salladen. Tillsätt lök om så vill. Har man tillgång till det tyska köket så är maggie en krydda att rekomendera, den ger en extra salt och god smak, men går precis lika bra utan. Blanda allt och smaka av, krydda efter smak, för extra styrka tillsätt lite extra ättika.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nya sallader!
    Pak soi Många etniska och lokala termer medför ofta förvirring när det...

    Potatisgratäng
    Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben