Serverar: 3-4 portioner
Tid: 10 minuter
En underbart god salla för de som gillar det lite starkare köket, passar utmärkt till det mesta, speciellt köttfärssåser och pajer
Skär salladen fint i strimlor, ringla över ca 2msk olja några nypor salt och svartpeppar. Ta korken till ättikan och häll upp 1kork och häll i salladen. Tillsätt lök om så vill. Har man tillgång till det tyska köket så är maggie en krydda att rekomendera, den ger en extra salt och god smak, men går precis lika bra utan. Blanda allt och smaka av, krydda efter smak, för extra styrka tillsätt lite extra ättika.
Nya sallader!
Pak soi
Många etniska och lokala termer medför ofta förvirring när det...
Potatisgratäng
Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...
Pastasallad
Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...