Salsa

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Supergod salsa som passar till allt. T ex tacos, grillat, kött och dipp. Går utmärkt att frysa.

Ingredienser

  • 1 hackad gul lök
  • 1 grön paprika
  • 2 msk olja
  • 1/2 burk krossade tomater
  • 1 liten burk krossad ananas
  • 3 msk chilisås
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk brun farin
  • 1 tsk ingefära
  • 1 tsk curry
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk malen svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Fräs löken och paprikan i oljan ett par minuter utan att det får ta färg. Tillsätt övriga ingredienser och låt småputtra i 25 minuter under lock. Smaka av med salt. God varm som kall.

    Liknande recept

    15 min
    4

    Kommentarer (1)

    123kicki 21 mars 2010

    Toppengod salsa.Lätt att göra Har frusit in det som blev över då jag inte vet hur man skall förvara den en längre tid.

    Relaterade Artiklar

    Tacopaj
    Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Nya restauranger
    Stockholm har fått tillskott i restaurangvärlden. 2 mycket olika, b...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben