Salta mandlar

Serverar: 1-5 portioner

Jag gör alltid dubbel sats (eller flerdubbel), det brukar gå åt... Blandar ibland olika nötsorter (valnötter, hasselnötter, pistagemandel etc...) Gott till champagne, öl och annat blött.

Ingredienser

  • 200 g sötmandel
  • vatten
  • ca 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Låt mandeln ligga i kallt vatten ca 15 minuter. Häll bort vattnet och salta. Rosta 20-25 minuter i 150 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tävlingsresultat!
    Tänk att man har klarat sig utan alla tips och knep som ni har bidr...

    Bästa glöggtilltuggen!
    Nu är det dags för glögg igen. Matklubben har samanställt några goda t...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben