Salviafilé med balsamsås
Serverar:
4 portioner
Jag brukar ha hasselbackspotatis till denna rätt.
Ingredienser
1 st fläskfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk salvia, hackad, färsk
1 msk smör
2 dl mellangrädde
1 st balsamvinäger
1 msk kalvfond, koncentrerad
Tillbehör
Potatisklyftor
Frästa grönsaker
Instruktioner
Skär köttet i tjocka skivor. Krydda med salt, peppar och hälften av salvian.
Bryn köttet på båda sidor i smör i en stekpanna. Häll grädde, vinäger och fond bredvid köttet i pannan. Strö över resten av salvian.
Låt allt koka ihop ca 5 minuter. Garnera med salviablad
Liknande recept
Fikon med balsamsås och ost
4
Kyckling i balsamsås och ljummen bönsallad
4.8
4
9
Kyckling med parmaskinka & balsamsås
5
4
1
Tournedos med balsamsås och rotsakskaka
5
6
1
Parmalindad fläskfilé med balsamsås
4.8
1 h
4
4
Kyckling med Parmaskinka och Balsamsås
5
8
Kyckling med parma och balsamsås
4.7
4
2
Kyckling med grönsaker i balsamsås
4
Lövbiff i balsamsås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!