Sambal oelek- och kokosmarinad samt hel grillad potatis

Serverar: 4-6 portioner

Slutresultatet lämnade filéerna perfekt kryddade, saftiga och väldigt goda! Kokossmaken försvann under marineringen. Till åt vi helt vanlig potatis som jag lade oskalade direkt över glöden. Skalet kommer bli svart och spricka något, men innandömet blir perfekt.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfiléer, halverade på mitten
  • 1 burk kokosmjölk
  • 3 vitlöksklyftor, pressade
  • 2 rågade tsk sambal oelek
  • Svartpeppar
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    Rör samman marinaden, smaka av med kryddor och lägg i fryspåse/skål med lock tillsammans med kycklingfiléer. Marinera gärna i 1 dygn.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben