Saras saffranslax
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Snabb rätt.
Ingredienser
600 g lax i stora kuber
1 strimlad gul lök
1 urkärnad klyftad röd paprika
0,5 g saffran
2 dl grädde
1 tsk ättika (24%)
1 msk olivolja
1 tsk salt
svartpeppar
Instruktioner
Hetta upp olja i en rymlig panna. Bryn paprika, lök och saffran 2-3 minuter. Tillsätt grädde och ättika.
Salta och peppra laxen och lägg ner den i såsen. Koka 5 minuter. Dra åt sidan och låt stå under lock i ytterligare 5 minuter.
Liknande recept
Fruntimmersveckan, Sara, Björnbärs- och halloncheesecake
3
12
1
Saras egna carbonara
4
30 min
4
Saras skomakarlåda med rotfruktskross, lök och bacon
4
Saffranslax
4.7
4
2
Saffranslax
4.3
30 min
4
2
Saras köttpaj
4.3
1 h
4
2
Sara's Potatis- & Köttfärssoppa
1 h 15 min
1
Hugis "smördegspizza" med torkade frukter
Kalkon- och fetaostpaj
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!