Saras saffranslax

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb rätt.

Ingredienser

  • 600 g lax i stora kuber
  • 1 strimlad gul lök
  • 1 urkärnad klyftad röd paprika
  • 0,5 g saffran
  • 2 dl grädde
  • 1 tsk ättika (24%)
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Hetta upp olja i en rymlig panna. Bryn paprika, lök och saffran 2-3 minuter. Tillsätt grädde och ättika.
    2. Salta och peppra laxen och lägg ner den i såsen. Koka 5 minuter. Dra åt sidan och låt stå under lock i ytterligare 5 minuter.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben