Sås - Barbecue

Serverar: 4 portioner

Riktigt smarrigt till revben

Ingredienser

  • ½ l katrinplommon, kärnfria
  • 1½ l kycklingbuljong
  • 1 ½ dl vitvinsvinäger
  • 2 msk smbal oelek
  • 1 msk sambal badjak
  • Instruktioner

    1. Skär katrinplommonen i centimeterstora bitea och lägg dem i buljongen tillsammans med vinäger och kryddor.
    2. Koka på svag värme under lock i 1 - 1½ timme. Red sås genom att efter koktiden slut vispa sönder plommonen. Om såsen är för lös koka den under omröring utan lock till önskad koncistens.
    3. Servera till Hickory Ribs

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Karibien
    Jag befinner mig just nu i Västindien, på ön Bequia i Grendinerna. Vi...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben