då jag hittade ett recept men det var 3dl socker i så jag mixtra ihop ett lchf version så man inte får ont i magen.
Ingredienser
Kakan
3 ägg
3 msk sukrin eller annan sötning
½ dl kokosnötsmjöl
3 dl mandelmjöl
100 g smör
Glasyr
200 g mjölkchoklad utan socker
7 msk vispgrädde
1 ½ - 2 dl hackade hasselnötter
1 msk smör
Instruktioner
Börja med kakan.
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och sötning poröst.
Blanda ner mandelmjöl, kokosmjöl och det smälta smöret.
Smörj en pajform eller en springform med smör.
Häll sedan smeten i formen jämnt fördelat i formen.
Grädda i 25-30 minuter tills kakan har blivit gyllenbrun.
Låt svalna.
Smält chokladen på låg värme.
Blanda ner grädden och smöret och till sist de hackade hasselnötterna.
Och bred ut på kakan jämnt fördelat på hela kakan. Låt kakan svalna och ställ den i kylen.
Blir bäst dagen efter.
Servera gärna kakan dagen efter med grädde.