Scrambled eggs de lux (äggröra)

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

En lite mer finfördelad äggröra med lite mer "sås", en som min son (6 år) bara älskar. Sonens självklara helgfrukost, när han själv får välja.

Ingredienser

  • 6 st ägg
  • 1,5 dl mjölk
  • 0,5 dl grädde
  • 2-3 msk crème fraiche
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Vispa upp äggen. Tillsätt mjölken och grädden, rör gärna med träslev så du har kontroll på kastrullens botten så du slipper bränna den. Smaka av med crème fraiche, salt och vitpeppar.
    2. Servera gärna ugnsstekta knapriga bacon till denna, även om sonen föredrar köttbullar.

    Liknande recept

    4.6
    15 min
    4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben