Sega chokladrutor

Serverar: 30-35 portioner

Mums............

Ingredienser

  • 2ägg
  • 2 dl socker
  • 100 g margarin
  • 150 g mörk blockchoklad
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smör och blockchoklad över vattenbad eller i micro. Häll ner blandnigen i äggsmeten. Tillsätt de torra ingredienserna.
    2. Häll smeten i smord långpanna (cirka 20 x 25 cm). Grädda i 200 grader i cirka 20 minuter. Grädda inte för länge då de ska vara lite sega.
    3. Skär genast i fyrkanter innan de hunnit svalna.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 10 min
    9
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben