Senap

Tid: 10 minuter

Denna senap gör jag varje sommar till grillkorven, mycket omtykt

Ingredienser

  • 4 msk senapspulver
  • ½ tsk salt
  • 4 msk florsocker
  • 4 msk matättika
  • 1-2 tsk olja
  • Instruktioner

    1. Blanda senapspulver, salt, florsocker och matättika till en jämn smet.
    2. Häll upp senapen i en burk. Häll försiktigt oljan på senapens yta (senapen torkar inte då). Låt senapen stå i rumstemperatur en till ett par dagar.
    3. Rör senapen jämn. Förvara den kallt
    4. Obs! Rör ihop senapen med en träsked

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

    begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Palsternackssoppa
    Palsternacka har en mild och lite söt smak. I denna härliga soppa a...

    Gratinerad aubergine
    En urgröpt aubergine fylls med en sås gjord av fruktköttet, lök och...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben