Senap och champinjonsås

Serverar: 4 portioner

Perfekt sås till lövbiff

Ingredienser

  • 2 finhackade scharlottenlökar
  • 200 g färska champinjoner
  • 0,5 msk matfett
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 tsk soja
  • 1,5 msk osötad dragonsenap
  • 1 tsk worcestershiresås
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka löken. Skiva svampen.
    2. Fräs lök och svamp i matfett tills vätskan kokat in. Tillsätt grädde, soja och senap. Koka några minuter och smaka av med worcestershiresås

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    enAnnan 10 september 2009

    Kalasgod sås även om vi så här i svamptider böt ut champinjonerna mot färska kantareller, ska prova den med champinjoner oxå. Åt med blodig ryggbiff och potatis. Högsta betyg.

    Relaterade Artiklar

    Knepen för en god sås
    Vanligtvis brukar jag inte uttrycka mig så starkt, men jag tycker d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben