Senapsbiffar

Serverar: 4 portioner

Grovkornig senap ger den rätta, rejäla smaken!

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 rödlök
  • 2 msk stark och söt senap
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 1/2 dl Matlagningsgrädde 15%
  • 1 msk smör
  • Instruktioner

    Skala och finhacka löken. Blanda färsen med lök, senap, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl grädde till en jämn färs. Forma 8 biffar. Stek i smör i stekpanna 3 – 4 min på varje sida. Ta upp biffarna. Häll resten av grädden i pannan och låt koka ihop några minuter. Servera biffarna med såsen och potatismos, gärna lagat på hälften rotselleri.

    Liknande recept

    5
    25 min
    6
    1

    Kommentarer (2)

    mrsmama 25 november 2008

    Jättegott! Jag använder johnnys sötstarka senap för det var den som fanns hemma första gången jag gjorde denna rätt...det blev supergott det med! Detta recept använder vi ofta hemma...

    jest0017 11 oktober 2009

    Mycket gott. Hade i lite extra senap för att få lite extra smak. Tack för receptet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben