Skånsk senapsbiff

Serverar: 4 portioner

Namnet måste komma ifrån att det är skånsk senap i såsen och senap är ju en alldeles utmärkt krydda.

Ingredienser

  • 500 g lövbiff eller rostbiff
  • 1 rödlök
  • Smör
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2-3 msk skånsk senap
  • ½ msk soja
  • ½ köttbuljongtärning
  • 2 dl vispgrädde, går även med mager grädde
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i strimlor. Skala och hacka löken. Bryn köttet i smör. Lägg över i en traktörpanna. Fräs löken och lägg över i pannan med köttet. Tillsätt salt, peppar, senap, soja, smulad buljongtärning och grädde. Koka ihop 2-3 min.
    2. Servera med kokt potatis och grönsaker.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    6-7
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben