Senapsfalu med pepparrotssås

Serverar: 2 portioner

Pepparrot är en av mina favoritsmaksättare.

Ingredienser

  • 200 g lättkorv
  • 1 msk senap
  • 1 msk ströbröd
  • 2 tsk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk kalvfond
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • Instruktioner

    1. Skär ett par snitt i korven och bred på senap. Strö över ströbröd och baka i ugn på 225 grader i 15 minuter.
    2. Vispa ut mjölet i mjölken i en gryta. Koka upp under omrörning och koka i 5 minuter.
    3. Smaka av med fond, salt och peppar. Rör i pepparrot och låt inte såsen koka mer.
    4. Servera såsen och korven tillsammans med nykokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben