Senapsfalu med pepparrotssås
Serverar:
2 portioner
Pepparrot är en av mina favoritsmaksättare.
Ingredienser
200 g lättkorv
1 msk senap
1 msk ströbröd
2 tsk vetemjöl
2 dl mjölk
1 tsk kalvfond
Salt
Peppar
1 msk riven pepparrot
Instruktioner
Skär ett par snitt i korven och bred på senap. Strö över ströbröd och baka i ugn på 225 grader i 15 minuter.
Vispa ut mjölet i mjölken i en gryta. Koka upp under omrörning och koka i 5 minuter.
Smaka av med fond, salt och peppar. Rör i pepparrot och låt inte såsen koka mer.
Servera såsen och korven tillsammans med nykokt potatis.
Liknande recept
Frukostkorv med pepparrotssås
4.5
4
Kokt Falukorv med pepparrotssås
4.9
4
4
Kyckling med pepparrotssås
5
1 h
4
1
Panerad torsk med pepparrotssås och spenat
4
Ungstekt falukorv med pepparrotssås
4
30 min
4
1
Min falukorv i pepparrotssås
5
20 min
4
Falukorv i pepparrotssås
30 min
4
Falukorv med pepparrotssås och färskpotatis
4
Gravlax med pepparrotssås
20 min
8-10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!