Senapskyckling med quinoasallad

Serverar: 1-2 portioner

Supergod middag!!!

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 tsk skånsk senap
  • 50 g färskost light
  • 1 dl kycklingbuljong
  • 1 tsk salvia
  • 1 dl quinoa
  • 10 cocktailtomater
  • 1 tärnad gul paprika
  • 200 g kokta svarta bönor
  • 1 strimlad salladslök
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Lägg kycklingfiléer i en ungsfast form. Blanda dijonsenap, skånsk senap, färskost light, kycklingbuljong och salvia. Fördela blandningen över kycklingen. Grädda i 200 g ca 25 min. Koka quinoa enligt anvisningar på förpakning. Blanda med cocktailtomater, tärnad gul paprika, kokta svarta bönor, strimlad salladslök, olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben