Senapspanerad fisk

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

En mycket god variant för att steka fisk.

Ingredienser

  • Torsk eller annan fiskfilé
  • 2-3 uppvispade ägg
  • 2 msk fransk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Ströbröd
  • Instruktioner

    Vispa upp äggen och salta och peppra, ha sedan i senapen och blanda väl. Lägg i fisken och låt dra i ca 30 min. Doppa fisken i ströbröd och stek i smör.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (4)

    Lindanemon 18 april 2008

    Min syster brukar faktiskt göra något liknande med skinkschnitzel. Hon tycker att griljeringen på julskinkan är så god... därför tror jag att detta oxå är gott..

    lillawe 21 november 2008

    Jag senaps panerar alltid sikfiléer på detta sätt, det blir jättegott. Ibland tar jag även svensksenap! Blandar även ströbröd med grovt rågmjöl.

    monicadanell 27 november 2008

    Hej vännen nu har jag gjort senapspanerad fisk vill bara säga jätte gott och din goda sås till fisken och potatis den är värd så här mycket

    The_mama97mia 11 februari 2011

    Gott! Hade även i lite sesamfrö och rågsikt i paneringen, samt Colmans senapspulver, bara en gnutta.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben