Vispa upp äggen och salta och peppra, ha sedan i senapen och blanda väl. Lägg i fisken och låt dra i ca 30 min.
Doppa fisken i ströbröd och stek i smör.
Min syster brukar faktiskt göra något liknande med skinkschnitzel. Hon tycker att griljeringen på julskinkan är så god... därför tror jag att detta oxå är gott..
lillawe21 november 2008
Jag senaps panerar alltid sikfiléer på detta sätt, det blir jättegott. Ibland tar jag även svensksenap! Blandar även ströbröd med grovt rågmjöl.
monicadanell27 november 2008
Hej vännen nu har jag gjort senapspanerad fisk
vill bara säga jätte gott och din goda sås till fisken och potatis
den är värd så här mycket
The_mama97mia11 februari 2011
Gott!
Hade även i lite sesamfrö och rågsikt i paneringen, samt Colmans senapspulver, bara en gnutta.
Min syster brukar faktiskt göra något liknande med skinkschnitzel. Hon tycker att griljeringen på julskinkan är så god... därför tror jag att detta oxå är gott..
Jag senaps panerar alltid sikfiléer på detta sätt, det blir jättegott. Ibland tar jag även svensksenap! Blandar även ströbröd med grovt rågmjöl.
Hej vännen nu har jag gjort senapspanerad fisk vill bara säga jätte gott och din goda sås till fisken och potatis den är värd så här mycket
Gott! Hade även i lite sesamfrö och rågsikt i paneringen, samt Colmans senapspulver, bara en gnutta.