Senapspotatissallad med gravad lax

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

  • 500 g potatis
  • ½ rödlök i strimlor
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk honungssenap
  • 1 msk vatten
  • 0,5 pkt frysta sugar snaps (200 g)
  • 100 g gravad lax i skivor
  • Till servering
  • 2 skivor rågbröd
  • Instruktioner

    Koka potatis. Låt kallna. Skala och dela potatisen i mindre bitar. Skala och strimla rödlöken fint. Hacka dillen. Tillsätt oljan lite i taget till senapen i en skål, så att det blir en slät, tjock sås. Rör i vattnet. Blanda såsen med potatis, dill och rödlök. Koka sugar snaps 1 minut i lättsaltat vatten. Fördela sallad, lax och sugar snaps på en tallrik. Servera med rågbröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben