Senapstorsk med kapris

Serverar: 2-3 portioner

Supergod och enkel fiskrätt.

Ingredienser

  • 1 paket (400 g) djupfryst torskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 2-3 msk fransk senap
  • 2 msk kapris
  • 1 ½ - 2 dl riven ost
  • Margarin till formen
  • Instruktioner

    1. Halvtina och skär torsken i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Strö över salt och peppar.
    2. Blanda samman crème fraiche, mjölk och potatismjöl. Tillsätt senap och kapris. Häll såsen över fisken och strö över osten.
    3. Tillaga mitt i ugnen i 225 grader i ca 15-20 minuter. Servera senapstorsken med ris eller potatismos samt en grönsallad till. Ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kattgnag 20 augusti 2009

    Jaadu - vi åt och vi njöt! Tack så mycket för en god och enkel fiskrätt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben