Sesampanerade fiskstänger
Serverar:
2-4 portioner
Tid:
30 minuter
Nyttigt och smarrigt till vardags.
Ingredienser
1 paket vit fisk
2 msk stark senap
Sesamfrön
1 ägg
Salt
Peppar
Olivolja
Instruktioner
Vispa upp ägg och senap i en djuptallrik. Fyll en djuptallrik med sesamfrön.
Skär fisken i stavar och vänd dem först i äggblandningen.
Panera dem sedan i sesamfröna. Stek stängerna i olivolja.
Liknande recept
Sesampanerad lax med wokat grönt
5
30 min
4
1
Sesampanerad fisk i mango chutneysås
3
4
1
GI Sesampanerade kikärtsbiffar
20 min
4
Sesampanerad kycklingfilé
2
Sesampanerad kyckling med avokadosallad
5
4
1
Sesampanerade rispotatis plättar
5
45 min
4-6
1
Sesampanerade kycklingbiffar med koriander serverat med soyavinaigrette
5
Sesampanerad kycklingfilé
30 min
2
Sesampanerad kyckling
5
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!