Signes färskostsallad

Serverar: 10 portioner

Tid: 10 minuter

Detta är mitt första egna recept. Hur gott som helst. Signe 6 år

Ingredienser

  • 150-200 g bladsallad
  • 50-100 g ruccola
  • 2 dl färskost
  • Olja
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Lägg 20 5-6 cm långa blad av valfri bladsallad i en skål. Lägg 40-50 ruccolablad i skålen. Tvätta noga i skålen och häll av vattnet. Om salladen inte är krispig så häll på iskallt vatten och låt stå kallt i kylen i minst 10 minuter.
    2. Häll salladen i ett durkslag och skaka av.
    3. Lägg bladsalladsbladen på uppläggningsfat. Lägg på 2 tsk färskost på varje. Toppa med ruccola och några droppar valfri olja. Salta eller servera med en skål saltflingor.
    4. Servera direkt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben