Sivs Bregott-kakor

Serverar: 60 portioner

Ett recept av Siv Florén, Årets Hembakare 2003.

Ingredienser

  • 1 ½ dl strösocker
  • 300 g (liten ask) extrasaltat bregott
  • 2 ½ dl maizenamjöl
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°.
    2. Rör samman socker och bregott. Blanda bakpulvret med mjölet och rör ner i smeten.
    3. Klicka upp i små papp- eller folieformar. Grädda 15-20 minuter mitt i ugnen. Låt kallna på plåt.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (5)

    lenajeanette 5 april 2009

    Om dessa är goda? Det räcker inte de är super goda!

    qualitygirl 9 maj 2010

    Hur goda som helst, dom lär alla prova:)

    emmaz 8 juni 2010

    Fantastiskt goda!! Ska göra dubbel sats nästa gång!

    Cilla71a 13 februari 2011

    Helt underbara kakor, så goda, skulle kunna äta hur många som helst :) En klar 5:a.

    Bappi 18 april 2016

    Superduper goda och ska bakas återigen! Ha en bra dag/ kram Ps Full pott med poäng

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben