En enkel och god pastarätt med smak av havets läckerheter
Ingredienser
250 g färska lasagneplattor (ca 12 skivor)
Fyllning
1 burk kräftstjärtar i lag (340 g)
1 burk musslor (225 g)
170 g frysta krabbmixpinnar
250 g ricottaost
1 vitlöksklyfta, pressad
3 msk hackad dill
½ tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
Hummersås
1 gul lök, finhackad
4 vitlöksklyftor, finhackade
1 msk tomatpuré
1 msk olivolja
1 dl torrt vit vin
3 dl vatten
1½ msk konc hummerfond
2 dl lätt creme fraiche
1 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
Sockerärtssallad
200 g sockerärter
100 g rädisor
1 salladslök
1 tsk olivolja
2 krm salt
1 dl plockad dill