Skaldjur är alltid fest. Här får du recept till en riktig kalaspaj.
Det här pajskalet kan användas till de flesta sorters matpajer.
Ingredienser
Pajskal
125 g smör
2 1/2 dl vetemjöl
1-2 msk kallt vatten
Fyllning
1 ask kräftstjärtar i saltlag
1 brk krabba
200 g champinjoner
125 g mozzarellaost
1 dl hackad dill
3 ägg
2 dl crème fraiche
1 dl mjölk
2 tsk fransk ljus senap
1 krm salt
En jättesmarrig paj som blev mycket populär även av icke pajnördar som jag. Hälsningar Kristina Hedberg
Pajen var riktigt gott, första gången jag provade krabba på burk och blev positiv överraskad, både den och kräftstjärtar ger otroligt bra smak och mjölkstuvningen gör pajen mustig!
Ljuvligt god paj. Jag tog 4 ägg och 1,5 dl mjölk, den blev mycket saftig och god. Den får 5 poäng