Skånsk Leverkorv

Ett absolut måste på julbordet. På äkta skånskt vis kan man skiva den och steka på lite lätt precis innan servering.

Ingredienser

  • 1 kg svinlever
  • 1 kg fläsk
  • 1 grishjärta
  • 1 tsk grovmalen kryddpeppar
  • 1 tsk malen vitpeppar
  • 1 tsk timjan
  • Att stoppa i
  • Naturtarm (fjälster)
  • Instruktioner

    Males samman en gång. Stoppa hårt i fjälster. Koka leverkorven i 20-30 min.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    6-7
    2

    Kommentarer (2)

    boz1965 14 november 2009

    Fjälster brukar finnas i köttdisken. Om butiken inte har det hemma så beställer de säkert hem åt dig om du frågar.

    keysendal 28 maj 2011

    inget salt alls?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben