Skink- och ananaswrap

Serverar: 1 portioner

En personlig favorit.

Ingredienser

  • 1 vetetortilla, (går bra med laziz eller naanbröd också)
  • 50 g rökt skinka, (5-6 skivor) skurna i strimlor
  • 1/4 paprika, skuren i tunna strimlor
  • 1/4 gul lök, mycket tunt skivad
  • 3/4 dl finstrimlad isbergssallad
  • 1 ananasring, skuren i bitar
  • 2 msk turkisk yoghurt
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Täck tortillabrödet med skinkan.
    2. Skiva löken lövtunt, gärna med hjälp av mandolin.
    3. Fördela grönsaker och ananas över och avsluta med att ringla över yoghurten.
    4. Krydda med salt och peppar och vik ihop din wrap.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben