Skink- och kesosalsa

Serverar: 4 portioner

Servera "mackan" med en sallad av ruccola och alfalfagroddar.

Ingredienser

  • 8 skivor ljust grovbröd
  • 4 dl Keso
  • 2 ½ hg rökt skinka, strimlad
  • 1 rödlök, hackad
  • 4 tomater, hackade och urkärnade
  • 2 tsk italiensk salladskrydda
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk krasse, klippt
  • Ruccolasallad efter smak
  • 2 dl alfalfagroddar
  • Instruktioner

    1. Blanda keso, skinka, lök, tomat, salladskrydda. Smaka av med salt och peppar.
    2. Fördela röran på bröden. Garnera med klippt krasse.
    3. Servera med en sallad av ruccola och alfalfagroddar

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    bjboman 17 september 2011

    Har nu ägt detta recept ett tag i min samling av godsaker. Fick för mig att vi skulle ha en kvällsmacka och fixade till denna röra" som jag var lite skeptisk till, men ändå nyfiken på. Tyckte den lät smaklös när man läste receptet, men va jag bedrog mig!!! Vi njöt av "röran" på våra mackor, och mäktigt var det ochså! Tack snälla, en riktig höjdare!

    MrsC 18 september 2011

    Vad roligt att det smakade :)) Hälsningar Pia :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben