Skink- och melonblomma

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Enkel och lätt förrätt. Utmärkt på sommaren när man inte vill ha så "tung" mat.

Ingredienser

  • 1 st skiva honungsmelon ca 2 cm tjock
  • 50 g rökt skinka (gärna stora skivor)
  • tärnad vattenmelon (helst röd)
  • färsk ört efter smak ex timjan eller basilika
  • olivolja att ringla över
  • Instruktioner

    1. Lägg honungsmelonskivan på ett fat. Lägg skinkan så att den ligger som ett lock över "hålet" på melonskivan och lite ut över melonen. Lägg tärnad vattenmelon i i mitten av skinkan så den "reser" sig lite i ytterkanterna och bildar en liten blomma.
    2. Stick en kvist av någon färsk ört i mitten som dekoration och ringla ev över lite olivolja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben