Skink- och olivsås
Serverar:
4 portioner
Mycket god och enkel pastasås.
Ingredienser
200 g rökt skinka
10-15 gröna oliver
2 dl creme fraiche
2 tsk potatismjöl
2 dl köttbuljong
Instruktioner
Skär den rökta skinkan i tärningar och oliverna i skivor. Rör ihop creme fraiche och potatismjöl i en kastrull och häll på buljong. Blanda i skinka och oliver och låt det koka upp.
(Dubbla gärna cremefraichen, men inte potatismjölet.)
Servera till pasta.
Liknande recept
Skink- och lökform
4
Skink- och ostsås
4
Sandras skink- och broccolipaj
1 h
Mayas skink- och baconpaj
4.7
50 min
4
1
Skink-, ost- och kantarellpaj
5
1 h 30 min
8
3
Skink- och broccolipaj
50 min
4
Skink- och babyspenat paj utan pajdeg
35 min
4
Skink- och kabanossgryta
4.1
30 min
4
7
Läcker skink- och frukttårta
5
12-14
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!