Skink- och ostfyllning
Serverar:
16 portioner
Fyllning till grunddegs recept piroger
Ingredienser
200 g rökt skinka, hackad
250 g lagrad riven ost
2 msk söt stark senap
1 msk dijonsenap
Instruktioner
Ost- och skinkfyllningen blandas bara samman.
Se grunddegsreceptet för piroger
Liknande recept
Skink- och lökform
4
Skink- och ostsås
4
Sandras skink- och broccolipaj
1 h
Mayas skink- och baconpaj
4.7
50 min
4
1
Skink-, ost- och kantarellpaj
5
1 h 30 min
8
3
Skink- och broccolipaj
50 min
4
Skink- och babyspenat paj utan pajdeg
35 min
4
Skink- och kabanossgryta
4.1
30 min
4
7
Läcker skink- och frukttårta
5
12-14
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!