Skink- och paprikapasta
Serverar:
4 portioner
Snabbt och enkelt.
Ingredienser
300 g pasta
200 g rökt skinka/kassler
2 paprikor/4 tomater
2 vitlöksklyftor
Matfett
1 tsk timjan
1 buljongtärning
2 dl crème fraiche
2 dl vatten
Instruktioner
Koka pastan. Skär köttet och paprikan/tomaterna i tärningar. Hacka vitlöken. Fräs i fettet.
Tillsätt resten av ingredienserna och låt såsen koka några minuter.
Servera med pastan.
Liknande recept
Skink- och lökform
4
Skink- och ostsås
4
Sandras skink- och broccolipaj
1 h
Mayas skink- och baconpaj
4.7
50 min
4
1
Skink-, ost- och kantarellpaj
5
1 h 30 min
8
3
Skink- och broccolipaj
50 min
4
Skink- och babyspenat paj utan pajdeg
35 min
4
Skink- och kabanossgryta
4.1
30 min
4
7
Läcker skink- och frukttårta
5
12-14
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!