Skink- och potatispizza

Serverar: 4 portioner

Lite ovanlig pizza.

Ingredienser

  • Bottnar
  • 1 1/2 kg potatis
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 1 msk rapsolja
  • 12 skivor rökt skinka
  • 80 g färsk spenat
  • 6 tomater, skivade
  • 250 g mozzarella, skivad
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 275 grader.
    2. Skiva potatisen tunt i matberedare och blanda med salt, peppar och olja. Lägg potatisen omlott till en rundel 20 cm Ø på en plåt med bakplåtspapper. Gör 1 botten per person.
    3. Förgrädda bottnarna 10 min. Fördela spenat, tomat, skinka och mozzarella på bottnarna. Salta och peppra och grädda ytterligare ca 10 min

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben