Skinksallad med äpple

Serverar: 2 portioner

En färgsprakande och nyttig sallad som du gör i ett naffs. 380 kalorier per portion

Ingredienser

  • 50 g risoni
  • 1½ msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 knippa hackad bladpersilja
  • 1 strimlat rött äpple
  • 6 halverade cornichoner
  • 5 cm strimlad gurka
  • 150 g kokt skinka
  • 6 grovhackade valnötskärnor
  • Kärnorna från ½ granatäpple
  • Garnering
  • Bladpersilja
  • Instruktioner

    1. Koka risonin, spola den kall och låt rinna av.
    2. Blanda olja, vinäger, senap och persilja i en stor skål och vänd ner äppelstrimlor, cornichoner, gurka och risoni.
    3. Lägg upp skinkskivorna på 2 tallrikar, lägg salladen ovanpå och strössla över nötter och granatäppelkärnor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben