Smält rabarber med jordgubbar

Serverar: 4 portioner

Barnsligt ljuvligt gott...

Ingredienser

  • 7 dl späd rabarber i bitar
  • 1 dl vit baksirap
  • 2 kanelstänger
  • 3 dl skivade jordgubbar
  • 1½ dl Arla Köket vispgrädde
  • 1 dl Arla Köket medelhavsyoghurt
  • 2 dl mandelbiskvier
  • Instruktioner

    1. Koka rabarber, sirap och kanel i en kastrull under lock ca 10 min. Häll upp i en skål och låt kallna.
    2. Blanda ner jordgubbarna i kompotten.
    3. Vispa grädden. Blanda grädde och yoghurt.
    4. Servera kompotten med yoghurtgrädden och mandelbiskvier.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mors dag
    På söndag den 27 maj är det Mors dag. På vissa håll har Mors dag bl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben