Smalmat - Fisk med svampröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Otroligt god fiskgratäng.

Ingredienser

  • 600 g rödspätta
  • 180 champinjoncreme på burk
  • 1 purjolök
  • 1 lime, saften
  • 2 dl matlagningsgrädde 7%
  • 50 g röd stenbitsrom på burk
  • Salt
  • 1 dl räkor
  • 1-2 msk dill
  • Till formen
  • 1 tsk flytande margarin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Strimla purjolök och lägg i en smord ugnsform. Krydda filéerna med salt. Bred på champinjoncrémen och rulla ihop. Lägg filéerna i formen. Droppa över limesaft.
    2. Blanda grädden med rom och häll över fisken.
    3. Tillaga i ugn ca 20 minuter. Dekorera med räkor och dill. Servera med pressad potatis eller ris och sallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben