Smalmat - mexikansk gryta med räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En gryta som jag fick smaka av en vännina som är god.

Ingredienser

  • 2 tsk olja
  • 2 gula lökar
  • 400 g champinjoner
  • 1 grön paprika strimlad
  • 1 msk vetemjöl
  • ½-1 tsk salt
  • ½ krm cayennepeppar
  • ½ krm svartpeppar malen
  • 2 dl matlagningsgrädde (max 4%)
  • Svampspadet
  • 1½ dl chilisås
  • 500 skalade räkor
  • Instruktioner

    Fräs lök och champinjoner i olja. Strö över mjöl.Tillsätt resterande ingredienserna, utom räkorna och låt puttra i 10 minuter. Häll i räkorna. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben