1 pkt djupfrysta smördegsplattor, eller 1 förpackning färsk smördeg
1 dl flytande honung
Fyllning
3 dl vispgrädde
150 g vit choklad, grovhackad
Garnering
1 liter jordgubbar, i halvor
10 kvistar röda vinbär
Instruktioner
Tina eventuellt smördegen. Dela plattorna så att du får 12 fyrkanter, cirka 8 x 8 centimeter. Skär ut tunna remsor av två av fyrkanterna. Tryck fast remsorna runt kanterna, så att du får en skål av varje platta, använd en gaffel.
Värm honungen lätt så att den blir smidigare att pensla. Pensla alla bakelserna och grädda i ugnen tills de är gyllenbruna, cirka 8 minuter. Låt svalna på galler.
Värm grädden i en kastrull. Smält chokladen i grädden. Låt kallna och vispa den hårt. Fyll smördegsbakelserna med moussen, garnera med bär.