Smördegsinbakad laxfilé

Serverar: 5 portioner

Tid: 40 minuter

Supergod helgmat!!!

Ingredienser

  • 5 portionsbitar laxfilé
  • 200 g philadelphiaost med gräslök
  • 1 knippe dill
  • 5 plattor smördeg
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    Kavla ihop smördegsplattorna och lägg i en ugnsform. Salta och peppra laxen. Bred halva philadelphiaosten på mitten av smördegen. Lägg dit laxfiléerna, bred resterande av osten på laxen. Strö dill över och nyp ihop degen runt om laxen (inte över). Grädda tills smördegen är klar då är även fisken färdig. Ca 20-30 minuter i 200 graders värme. Ät ris till.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (1)

    bjuranna 17 juli 2008

    Gjorde den här rätten hos min bror och den uppskattades av alla! Enkel att göra var den också!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben