Smördegskrustader med kycklingstuvning

Serverar: 4 portioner

En elegant förrätt som är ganska mättande.

Ingredienser

  • 4 st frysta smördegskrustader
  • Fyllning
  • 1 1/2 msk margarin
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl kaffegrädde + spad från sparrisen
  • 1 burk sparris, 225g
  • Kött från 1/2 kyckling, kokt eller grillad
  • 1 dl finhackad persilja
  • Paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Fräs fett och mjöl i en kastrull. Späd med grädde och sparrisspad. Smaka av med kryddor. Låt stuvningen småkoka 10 minuter.
    2. Vänd ner sparrisen och kycklingköttet samt persiljan. Grädda krustaderna enligt anvisning på förpackningen.
    3. Fyll krustaderna med stuvningen. Pudra lätt med paprika och garnera med persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben