Smördegskrustader med kycklingstuvning
Serverar:
4 portioner
En elegant förrätt som är ganska mättande.
Ingredienser
4 st frysta smördegskrustader
Fyllning
1 1/2 msk margarin
2 msk vetemjöl
2 dl kaffegrädde + spad från sparrisen
1 burk sparris, 225g
Kött från 1/2 kyckling, kokt eller grillad
1 dl finhackad persilja
Paprikapulver
Salt
Peppar
Instruktioner
Fräs fett och mjöl i en kastrull. Späd med grädde och sparrisspad. Smaka av med kryddor. Låt stuvningen småkoka 10 minuter.
Vänd ner sparrisen och kycklingköttet samt persiljan. Grädda krustaderna enligt anvisning på förpackningen.
Fyll krustaderna med stuvningen. Pudra lätt med paprika och garnera med persilja.
Liknande recept
Kycklingpaj med chilisås
5
4
Krustader med räkor och svamp
4-8
Agnetas kycklningpaj med chilisås
5
4
1
Toast Birger Jarl
4
Carins kycklingpaj
6
Kycklinpaj med chilisås
1 h
4
Caritas Vin brässerad kyckling på risbädd
1 h 5 min
8
Kräftstuvning i smördegsformar
40 min
4
Kyckling i cidersås med smördeg.
1 h
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!