Gott till buffébordet eller som tilltugg till drinken.
Ingredienser
1 paket smördeg, två rullar i paketet
Ca 10 soltorkade tomater
Tapenade
1 bit fetaost, 200 g
Ca 1 dl riven ost
Instruktioner
Kavla ut smördegsplattorna. Bred tapenade på den ena. Smula över feta ost och lite riven hårdost. Rulla ihop och dela i ca 1 ½ -2 cm tjocka skivor.
På den andra lägger du på soltorkade tomater som hackats i bitar. Smula på fetaost och strö lite riven hårdost över. Rulla ihop och dela i bitar.
Pensla bitarna med uppvispat ägg och grädda i ugnen, 225º i ca 15 minuter, eller tills de fått en gyllenbrun färg.
Dessa rullar kan du göra efter egen smak och ha på de ingredienser du tycker om. Pesto och fetaost är ett annat alternativ. Ha på ganska rikligt med fyllning så blir de goda.
Så enkelt och så himla gott.