Sniglar provencale

Serverar: 4 portioner

I somras var jag i Paris för första gången det var kärlek "at first sight"...då åt jag sniglar för andra gången. Det var forfarande lika gott...

Ingredienser

  • 24 kokta sniglar
  • 150 g smör
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 tsk citronjuice
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Blanda smör med finhackade vitlöksklyftor, citronjuice, hackad persilja, salt och vitpeppar.
    3. Lägg sniglar i 4 formar. Täck varje snigel med smöret. Gratinera i 5 -10 minuter.
    4. Servera med vitt bröd som du kan få upp den goda såsen med och ett gott vitt vin i glaset.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben