Snittar (laxrulle)

Serverar: 4-5 portioner

Festlig förrätt till nyår

Ingredienser

  • 5-8 tunnbröd
  • 250 g crabsticks
  • 200 g kallrökt lax
  • 3 kokta ägg
  • 1 pkt fryst gräslök (35g)
  • 1 pkt fryst dill (35g)
  • 1 röd lök
  • 250 g kokt kall potatis
  • 2 tsk citronpeppar
  • 2 dl lättmajonnäs
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • Instruktioner

    Hacka lax, crabsticks, röd lök och potatis. Skär äggen i en äggskärare. Blanda alla ingridienser. Låt röran stå ett par timmar i kylen för fylligare smak Bred röran på tunnbröden och rulla ihop. Servera som skurna snittar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben