Sockerfri fruktdip med myntasås
Serverar:
4 portioner
Sockerfritt.
Ingredienser
1 persika
1 äpple
250 g jordgubbar
100 g vindruvor
Dip
½ dl kesella
1 msk sötningströ
2-3 kvistar mynta
1 dl matlagningsyoghurt
Instruktioner
Börja med dippen. Mixa kesella, sötningsströ, myntakvistar och lite av youghurten i en mixer.
Skälj och kärna ur persika och äpple. Skär frukten i tunna klyftor. Skölj och snoppa jordgubbarna. Skölj vindruvorna.
Lägg upp frukt och bär på ett fat. Servera frukten med dippen.
Tips du kan byta ut pesikan mot en klyfta melon.
Liknande recept
sockerfria havrekakor
4.8
9
Sockerfri och mager enkel sockerkaka
4
12
2
Sockerfria limemarinerade jordgubbar
5
4
1
Sockerfria halvmånar med äpplen
4
15
2
Panerad fetaost med myntasås och feferoni
30 min
4
Sockerfria chokladbiskvier
4.5
2
Sockerfri kladdkaka
3.8
30 min
5-7
3
Sockerfria chokladbollar
4.7
20 min
4-6
sockerfri apelsin- och chokladtårta
1
7 h 30 min
8-10
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!