Sockerfri fruktdip med myntasås

Serverar: 4 portioner

Sockerfritt.

Ingredienser

  • 1 persika
  • 1 äpple
  • 250 g jordgubbar
  • 100 g vindruvor
  • Dip
  • ½ dl kesella
  • 1 msk sötningströ
  • 2-3 kvistar mynta
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • Instruktioner

    1. Börja med dippen. Mixa kesella, sötningsströ, myntakvistar och lite av youghurten i en mixer.
    2. Skälj och kärna ur persika och äpple. Skär frukten i tunna klyftor. Skölj och snoppa jordgubbarna. Skölj vindruvorna.
    3. Lägg upp frukt och bär på ett fat. Servera frukten med dippen.
    4. Tips du kan byta ut pesikan mot en klyfta melon.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben